Tisztelt Óvodaigazgatók! / Tisztelt Tagóvoda Vezetők!

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium felhívása alapján 2018-ban is a Fehérvári Programszervező Kft. rendezi meg az Európai Mobilitási Hét székesfehérvári programjait.

A rendezvénysorozat egyik legjelentősebb napja szeptember 21., az Autómentes Nap lesz, amikor a Salétrom utcában, a Németh László Általános Iskola és a Napsugár Óvoda előtt szervezünk óvodai, iskolai programokat.

Az esemény egyik pontja a kismotoros-futóbiciklis felvonulás lesz. Az indulás előtt a gyerekek játékos, interaktív KRESZ oktatáson vesznek részt, ahol a kötelező felszerelésekről és a biciklis közlekedés szabályairól is hallhatnak, utána pedig közösen készítünk aszfaltrajzokat a nap szlogenjéhez kapcsolódva (MIX AND MOVE!).

Szeretnénk, ha minél több óvodás csoport részt venne ezen a programon akár otthonról, akár az óvodából hozott motorral, biciklivel, futóbiciklivel, rollerrel, ki-ki a korához alkalmas eszközzel, ehhez kérjük az Ön, illetve intézménye közreműködését.

Kérjük, hogy beszéljenek az óvónőkkel, segítőkkel, szülőkkel, és hirdessék a csoportokban a felvonulás a lehetőségét!


Időpont:                 2018. szeptember 21., péntek, 10.30 órától

Gyülekező:            10.00 órától a Németh László Általános Iskola előtt (Salétrom u. 4–6.)


Kérjük, hogy 2018. szeptember 19-ig jelezzék az alábbi jelentkezési lapon, hogy hány csoporttal, hány fővel tudnak részt venni a felvonuláson. Minden gyermeknek szeretnénk adni egy héliumos lufit, ezért fontos lenne tudnunk előzetesen a résztvevői létszámot.

 

A legtöbb regisztrált gyermekkel érkező és megjelenő óvodai csoport egy tortát kap ajándékul.

Segítségüket előre is köszönjük!

   

További információ:         

Fehérvári Programszervező Kft.
Bakurecz Ildikó
06 70 682-0233
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá