Kedves Iskolások!

Izgalmas, játékos feladatokkal várunk benneteket az Autómentes Napon, melyet Székesfehérváron 2018. szeptember 21-én, pénteken 9-13 óra között tartunk a Salétrom utcában, a Németh László Általános Iskola és a Napsugár Óvoda előtt. Az ötállomásos vetélkedő témája a kerékpáros közlekedés. A biciklis akadálypálya teljesítése, a kvízkérdések megoldása, a kerékpár kötelező felszereléseinek felismerése mellett egyéb vicces, játékos feladatokban mérkőzhetnek meg egymással a csapatok.

Minden állomáson mérjük az időt, az nyer, aki a leggyorsabban hajtja végre a feladatokat, de figyelmesen, mert a hibákért plusz másodperceket számolunk fel! Hozzatok magatokkal annyiféle közlekedési eszközt, ahányan csak vagytok, mert ezzel csökkenthetitek a másodpercek számát!

A jelentkezés sorrendjében három turnusba soroljuk és ennek megfelelően három időpontban indítjuk az osztályokat a versenyen, amelyre maximum 15 osztály jelentkezését tudjuk elfogadni.

A győztes osztály elnyeri a „2018 Legmobilisabb Osztálya” kitüntető címet!

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 19.

 

Időpont: 2018. szeptember 21. péntek 9.00 óra

Gyülekező:  Napsugár Óvoda előtt (Salétrom u. 8.)

Díjak: Az 1., 2., 3.helyezett osztály 100 ezer, 50 ezer, illetve 30 ezer forint értékű sportszerutalványt nyer, amelyet az iskola használhat fel.

 

További információ:        

Fehérvári Programszervező Kft.
Bakurecz Ildikó
06 70 682-0233
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá