Fiatalok építették, fiataloknak

Megosztás

A 2016-os Fehérvári Advent egyik legnépszerűbb látványossága a karácsonyi kisvonat volt, amely ajándékokkal teli vagonjait vontatva heteken át fáradhatatlanul robogott a város karácsonyfája körül, a gyerekek és szüleik nagy örömére. A klasszikus gőzösből és két kocsiból álló ünnepi díszítésű szerelvényt fiatal fehérvári tervezők, mérnökök – Gyöngy András, Pintér Gergely, Pintérné Markovich Marcella és Pintérné Tóth Viktória – építették a Fehérvári Programszervező Kft. felkérésére.

Bővebben...

Legyen szerencsénk!

Megosztás

Újévkor mindenki megteheti az első lépést szerencséje érdekében: a hagyományokat követve 2017. január elsején, vasárnap 14.00 órától ismét bőséget hozó lencsefőzelékkel kínálják a székesfehérváriakat az Alba Plaza előtti téren.

Bővebben...

Folytatódik a Fehérvári Advent

Megosztás

A Fehérvári Advent ezen a héten is várja a Belvárosban sétálókat, utolsó ajándékok után kutatókat. Még tart az adventi vásár, a december 23-i péntek pedig színpadi műsorokat is tartogat: 17.30-tól az UniCum Laude Énekegyüttes szórakoztatja a Városház térre látogatókat, 18.00 órakor pedig Zsigmond Lala karácsonyi lemezbemutató koncertje kezdődik.

Bővebben...

Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá