„Színek és színek megint” – Aba-Novák-kiállítás Fehérváron

Megosztás

Újabb nagyszabású kiállítást rendezett a Szent István Király Múzeum: „Színek és színek megint” címmel Aba-Novák Vilmos alkotásaiból nyílik tárlat június 24-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján Székesfehérváron, a Csók István Képtárban. Az október 29-ig látogatható, főként magángyűjteményekből válogatott harminc alkotást felvonultató kiállításban számos programot is szerveznek.

Bővebben...

Kulturális élmények, csomagban

Megosztás

Nyári kulturális eseményeket csomagoltunk össze a kultúrakedvelők számára, akik ezt a lehetőséget választva kedvezményes áron juthatnak el az augusztus 12-i Musica Sacra koncertre és az időszak két legnagyobb kiállítására Fehérváron és Gorsiumban.

Bővebben...

Öt kórus lép színpadra a Musica Sacrán

Megosztás

A négy világjáró operaénekes alkotta kvartett és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar mellett öt kiváló kórus – amelyek közül több már tavaly is részese volt az ünnepnek – lép színpadra az idei Musica Sacrán. Verdi remekművét, a Requiemet a székesfehérvári Alba Regia Vegyeskar, a Primavera Kórus, a Vox Mirabilis Kamarakórus és az Ars Musica Vegyeskar, valamint a Budapesti Lantos Kórus közreműködésével hallhatjuk augusztus 12-én a Nemzeti Emlékhelyen.

Bővebben...