Szerencsehozó lencse az új év első napján

Megosztás

Öt évvel ezelőtt, a Szent István-emlékév első napján hívta először Székesfehérvár önkormányzata a városlakókat egy nagy, közös ebédre, ahol az ilyenkor szokásos, a néphit szerint szerencsét és bőséget hozó lencsefőzelékkel kínálták az érkezőket. 2018-ban is folytatódik a hagyomány, január 1-jén, hétfőn 14 órától várják a fehérváriakat az Alba Plaza előtti téren.

Bővebben...

Szilveszteri buli a Belvárosban

Megosztás

Színes zenei kínálat várja azokat, akik a Belvárosban búcsúztatják az óévet Székesfehérváron. December 31-én, vasárnap 21 órakor kezdődik a szilveszteri műsor a Zichy színpadon: fellép a J.A.M Showband zenekar, az idei Fehérvár Hangja, Ferenczy-Nagy Bogi és a verseny egyik különdíjasa, Papp Rebeka, az est sztárvendégei pedig Brunner Márta, Jónás Andrea és Váradi Eszter Sára lesznek.

Bővebben...

A manók is együtt karácsonyoznak

Megosztás

A szenteste délelőttjére hirdetett manókereső játékkal véget ért a Fehérvári Advent idei programsorozata. Délelőttönként a gyerekműsorok, a négy adventi hétvégén koncertek, zenés műsorok, kézműves foglalkozások várták a fehérváriakat, no meg a mindennapi meglepetés az élő adventi naptár ablakaiban.

Bővebben...

Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá