Idén is várják a jelentkezőket a Kisangyalok karába

A negyedik adventi gyertya lángjának fellobbanását idén is gyermekhangok kísérik majd Székesfehérváron: a szervezők október 20-ig várják az iskolai osztályok, kórusok jelentkezését a Kisangyalok karába.

Két évvel ezelőtt állt össze először a város énekelni szerető diákjaiból a Kisangyalok kara, hogy a Hartyáni Mária, Marika néni által összeállított dalcsokor előadásával még emlékezetesebbé tegye a legmeghittebb ünnepünkre való készülődést. A több száz gyermek által előadott műsor nagy sikert aratott, a közös éneklés az elmúlt évben is folytatódott, és már ebben az évben is elkezdődött az iskolai osztályok, kórusok alkotta alkalmi kórus szervezése. A Kisangyalok karát 2017-ben december 23-án, a negyedik adventi gyertyagyújtás idején hallhatják majd a fehérváriak a Városház téren.

A közös, nagy kórusba október 20-ig lehet jelentkezni a Fehérvári Programszervező Kft. munkatársánál, Paulik Annánál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A jelentkezőket november 9-én egyeztető megbeszélésre hívják össze, ezután kapja meg mindenki a dallistát és a felkészüléshez szükséges kottákat. A főpróba december 12-én lesz.

A dalcsokrot idén is Hartyáni Mária válogatja, a koncerthez a zenei alapot Cserta Balázs hangszereli, állítja össze. 

Share
Weboldalunk sütiket használ, melyek segítenek számunkra, hogy színvonalasabb szolgáltatás nyújthassunk látogatóinknak. Továbbá a weboldal egyes részein személyes adatok megadására is van lehetőség, melyek kezeléséről további tájékoztatásért kérjük, tekintse meg az adatvédelmi tájékoztatót.
Adatkezelési tájékoztató Hozzájárulok Nem járulok hozzá